lørdag 1. september 2018

Hvorfor er døren inn til hudklinikken ofte stengt?

Vi ønsker å forklare hvorfor mange av dere kan oppleve å komme til stengt dør her hos oss på Lade Allè hudklinikk. Vi er en liten bedrift med bare 3 ansatte som setter service til våre kunder aller høyest. Flere hudklinikker i Trondheim er som oss, uten resepsjonist. Men her er forskjellen på de og oss:

Vi låser alltid døren under alle ansiktsbehandlinger og massasjer, dette for at du som kunde skal kunne nyte din verdifulle behandling med minst mulig forstyrrelser. De fleste hudklinikker har åpen resepsjon under behandlinger, der hudterapeutene ekspediterer andre kunder og betjener telefonen underveis i kundens betalende tid. Dette vil du aldri oppleve hos oss under en massasje eller ansiktsbehandling! :)


For kjøp av produkter eller gavekort, så er du hjertelig velkommen til å sende oss en mail samme dag om når det passer for deg å stikke innom så finner vi ut av det. Vi svarer raskt! Vi har også en tavle utenfor døren som viser våre daglige åpningstider for resepsjonen om du kommer uten avtale.


Våre åpningstider for behandlinger er mandag-fredag. Booking av behandlinger skjer pr.mail eller telefon. Vi foretrekker mail, da vi heller ikke besvarer telefonen under behandlinger.


Velkommen til oss! :)

Med vennlig hilsen
Janet, Marthe og Unn.