mandag 8. august 2011

RS2 treatment fra Pevonia Botanica


Dette er en skånsom ansiktsbehandling med duft av rose! Fin til deg med sensitiv hud, eller om du har rosacea. (Se forrige ukes innlegg om hva rosacea er.) Den har en styrkende effekt på kapillærene, og roer en sesitiv hud.

Pevonia Botanicas produkter inneholder ikke mineraloljer, lanolin, alkohol, parabener, kunstig farge og duft. Pevonia Botanica er heller ikke testet på dyr.

Behandlingen starter med hudanalyse, for å kartlegge din hudtilstand. Gratis korrigering av bryn om ønskelig.

Rens
Rens er noe av det viktigste innen hudpleie, og i denne behandlingen bruker vi en mild, kremaktig rens som er spesielt formulert og testet for bruk på alle typer sensitiv hud. Den virker betennelseshemmende og anti-irriterende.

Peeling
Peeling skal man være ytterst forsiktig med ved sensitiv hud, hold deg unna peeling som gir friksjon, dvs peelinger med korn, salt, fruktkjerner etc. Vi bruker en enzympeeling med ananas og papaya som skånsomt "smelter" døde hudceller. Den virker dyptrensende uten å irritere huden.

Damp og utklemming
Her tilpasser vi kundens behov. Man skal være forsiktig med damp til de med rosacea, da kapillærene i huden er svært skjøre, men damp er nødvendig før en utklemming av talg for de som trenger det.

Massasje
Under spesialmasken vil du få en avslappende skulder- og nakkemassasje.

Spesialmaske
Vi starter med å massere forsiktig inn et konsentrat som er rik på helende lakris og antioksidanten grønn te. Du vil umiddelbart få en følelse av lindring, komfort og avkjøling. En tynn algemaske legges så over, den inneholder mineraler, virker avgiftende og er rik på essensielle oljer. Over denne legges en tykkere maske som vil påvirke temperaturen i masken. Det første du kjenner er den fantastiske duften av rose! Etterhvert vil masken stivne, da lukker alle ingrediensene seg godt inn, og huden roer seg.

Øye- og dagkrem
Til slutt får du en øye- og dagkrem. RS2 care cream er rik på lakrisekstrakt, grønn te, kamille, vitamin E og essensiell roseolje. Dette er altså en svært fuktighetsgivende, mykgjørende, drenerende, og anti-irriterende dagkrem.

Velkommen til en avslappende og unik behandling til deg med sensitiv hud og/eller rosacea!

Janet&Marthe