tirsdag 21. mai 2013

Massasjetilbud uke 22 (27.-31.05.13)


I uke 22 (27.-31.05.13) gir vi deg prisen på en 40minutters massasje på en 50minutters massasje! Ordinærpris 740kr, denne uken 560kr for 50min!

Du kan velge aroma- eller klassisk massasje. Aromamassasje er for deg som trenger å stresse ned, og øke energien. Klassisk massasje går litt dypere enn aromamassasjen. Her jobber vi med de store muskelgruppene, og løser opp spenninger. En flott gave til deg selv, eller andre. Passer både menn og kvinner.

I huden er det millioner av små sensorer. Disse registrerer hver eneste berøring, som de informerer hjernen om og dermed øker utskillelsen av lykkehormoner. Massasje er ikke bare godt for kroppen, den gir også en følelse av trygghet og lindrer stress. Studier viser at det styrker kroppens egen motstandskraft.

Bestill time på tlf.457 78 224, mail ladehud@ladehud.no eller bestill direkte gjennom vårt timebestillingsskjema du finner i fanen over.

Om du gikk glipp av dette flotte tilbudet og ønsker å motta en mail om neste tilbud, vennligst send oss din mailadresse.

Velkommen til Lade Allé hudklinikk, vi holder til i nabolokalet til bakeriet Franske nytelser på Lade Arena.