mandag 7. mars 2016

Nyhet! Retinol peel 11% behandling fra Elixir!


Hva er Retinext retinol 11% peel fra Elixir Cosmeceuticals?
Denne peelen tar effekten av A-vitamin på huden til et nytt nivå. 11% konsentrasjon av retinol pakket inn i liposomer gjør at virkestoffet trenger dypt ned i huden. 
Hvilken virkning har behandlingen?
Behandlingen gir en merkbar hudforbedring. A-vitamin øker produksjonen av nye celler og fører til utstøtelse av gamle. Effekten man kan vente seg etter disse behandlingene er:
- økt kollagenproduksjon
- bedre elastisitet i huden
- pigmentflekker vil gradvis løse seg opp
- jevnere hudtone og solskader bedres 
- effektiv på rynker og har en sterk anti-aging effekt
- effektivt på arr og acne
Vanlige reaksjoner:
Du må regne med noen dager med flassing etter 2-4 dager. Det er viktig å ikke bruke aktive virkestoffer som fruktsyrer og retinol uken før og etter Retinol peel 11%. Vi anbefaler bruk av Retinext Daily anti-ageing gel før oppstart med behandling(er) for å forberede huden og opparbeide større toleranse. Du kan lese mer om Retinext Daily anti-ageing gel her: http://www.elixircosmeceuticals.no/produkter/retinext-gel/
De som ikke tidligere har tålt hjemmeprodukter med konsentrerte retinoider, gravide eller ammende, de med atopisk eksem, og de som ikke ønsker bivirkninger med irritert, rød og tørr hud i noen dager, bør IKKE ta Retinol peel 11% behandling.

Ordinær pris 1590kr. For eksisterende kunder som tar kjemisk peel har vi fast lavpris til 1190kr. :)
Lade Allé hudklinikk i Trondheim har erfarne hudpleiere som hjelper deg på veien til en bedre hud, velkommen til oss! :)