fredag 30. oktober 2020

NYHET! Murad ansiktsbehandlinger!

Murad Retinol Dual-phase power peel

Intensiv dobbelt peelingsystem med både retinol, glycol og Niacinamide (kjent ingrediens fra Elixir sin Niactil 4%). Den effektive blandingen gjør penetreringen av ingrediensene dypere. Linjer og rynker jevnes ut, og hudens utstråling øker. 

Retinol virker dypt i underhuden, og "lurer" huden til å tro den er yngre. Behandlingen passer derfor meget godt til alle på 30år+, men også til deg som er yngre og har en hud med acne/kviser da retinol også har god effekt da den balanserer talgproduksjonen og virker bakteriehemmende. Ordinær pris 990kr.


Murad Vitamin C antioksidant peel med maske

Har du en gusten hud som trenger ny glød? Da anbefaler vi å prøve denne behandlingen, proppfull med antioksidanter! Behandlingen starter med en syrepensling med mix av glycolsyre, melkesyre og salisylsyre for at C-vitamin masken skal trekke godt inn. 

Den varmende C-vitamin masken beskytter huden mot frie radikaler og gir deg en fantastisk glød. Frie radikaler oppstår i huden ved soling, sykdom og forurensing. Inkluderer hodebunnsmassasje, nakkemassasje og avsluttende ansiktsmassasje. Ordinær pris 1200kr inkl.hals og bryst.


Online booking finner du her: https://bestill.timma.no/ladeallehudklinikk


Velkommen til oss ved Lade Allé hudklinikk i Trondheim! :)

Mvh

Marthe og Unn.