Kontakt oss

Lade Allé Hudklinikk AS
Haakon VII gate 12 B
7040 Trondheim
Telefon: 45 77 82 24
E-post: ladehud@ladehud.no

Booking av timer kan enkelt gjøres her:
ONLINE BOOKING

Vi foretrekker henvendelser pr.mail om du har mulighet til dette. Vi besvarer ikke telefonen underveis i behandlinger for å ikke forstyrre kundene våre. Vennligst legg igjen mobilsvar om hva det gjelder om du ikke har mulighet til å sende oss en mail.

24 timers avbestillingsfrist(48 timer ved to eller flere behandlinger). Ved for sen avbestilling må du betale behandlingen i sin helhet. 

Ny kunde? Vennligst gjør deg kjent med hvor vi befinner oss før du kommer så du ikke blir forsinket til behandlingen. Om du kommer for sent vil behandlingstiden din bli kortet ned for å ikke forsinke timen til kunden etter deg.

Du finner oss ved innkjørsel til parkeringskjeller til Lade Arena 1 i samme bygg som bakeriet Franske Nytelser og York hundesalong, og vis a vis Tesla og Hund som hobby. VIS KART

Veiledende åpningstider for behandlinger ETTER AVTALE:

Mandag- fredag kl.08.45-19.00(tidene kan variere, vennligst send forespørsel)
STENGT PÅ HELG

Drop-in kjøp av produkter/gavekort: Du kan sende oss en mail om hvilken dag/tidspunkt som passer for deg å komme. Vi er her alle hverdager, men døren er ofte låst pga enkelte behandlinger som vi ikke ønsker å bli forstyrret i underveis. Vi svarer raskere om du sender oss en mail enn om du ringer. Vi har også en tavle utenfor døren der det står hvilke tidspunkt resepsjonen er åpen ila dagen.


Gå av ved siste busstopp som er Lade Allè, buss 3 og 4. Du kan også ta en av de mange bussene som kjører til Sirkus shopping og gå derfra. Fra Sirkus shopping og over bruen til Lade tar det ca.6-7 min å gå før du er hos oss.

Gå til fanen "timebestilling" for å enkelt bestille time.

Velkommen til oss! :)