Behandlinger

ANSIKTSBEHANDLINGER/ HUDPLEIE
Hemmeligheten bak perfekt hud er mer komplisert enn bare ett mirakelprodukt. Selv om det er vanskelig, gjelder det å prøve og feile til man finner sin perfekte rutine. Å kopiere venner og bekjentes produkter gir ingen mening fordi hud er veldig individuelt. 

Det å finne riktige produkter i hudpleiemarkedet kan være vanskelig, la oss hjelpe deg med dette!

Vi tilbyr 7 ulike ansiktsbehandlinger:
- Kjemisk peel. 4 ulike peel(glycol, retinol, mandelsyre og melkesyre)
- Hydra Glow peel med Lumafirm maske fra Pevonia
- Comfort zone sin plantebaserte ansiktsbehandling med dyprens
- Dyprens med utklemming for hud med kviser og hudormer.
- Hudanalyse med produktveiledning

Elixirs kjemiske Peel er vår mest populære klinikkbehandling. Behandlingen er effektiv, sikker og gir et raskt resultat. Penslingene inneholder konsentrert syrer i ulike konsentrasjoner. Dette gir en overfladisk peel. Resultatet er glatt, ren, glødende og vakker hud. De fleste utfører peelinger med 2-4 ukers mellomrom. En vanlig behandlingsrunde er på 6-8 penslinger, vedlikehold anbefales. Mange tar også enkeltbehandlinger nå og da som det passer dem, med god hudfornyende effekt. Best resultat oppnås om man kombinerer penslinger på klinikk med Elixirs hjemmeprodukter. Dokumentert virkning av kliniske studier viser at kjemisk peel fører til hudforbedring. Behandlingen tolereres generelt svært godt, og er utviklet av norske hudleger. Det er viktig å bruke solbeskyttelse om sommeren ved kjemiske peelinger. 

Vi tilbyr 4 ulike kjemisk peelinger som vi hjelper deg med å finne ut hvilken av de som passer best for din hud:
- Glycolsyre/fruktsyre. Passer spesielt godt til deg med tørr, kombinert, pigmentert, gusten og aldrende hud.
- Retinol peel. Passer for deg som er ute etter en skikkelig anti-age behandling, men også til deg som sliter med kviser, acne og arr.
- Mandelsyrepeel passer til deg som har kviser og sensitiv hud.
- Melkesyrepeel passer til alle hudtyper! Også til deg som har hudtilstanden rosacea. Dette er en skikkelig fuktbehandling!

Hydra Glow peel fra Pevonia
Dette er vår nyeste behandling! Mer info kommer!

Comfort zone sin plantebaserte ansiktsbehandling med dyprens er for deg som ønsker en klassisk hudpleie med litt luksus og velvære. 
Behandlingen starter med en grundig hudanalyse, for å sikre deg en tilpasset behandling for din hudtype. En dobbel rens, etterfulgt av enzym-peeling bestående av ananas og papaya, gjør huden din klar. En dampbehandling benyttes underveis for å åpne porene. Ved behov utfører vi en utklemming og forming av bryn underveis, eller en avslappende massasje på skuldre og nakke for deg som heller trenger det. Før vi legger en maske får du en trykkpunktsmassasje med konsentrater som virker dypt i huden. Behandlingen avsluttes med pleie-og øyekrem.

Spesialmaskene gir en dypere virkning. Her kan du velge mellom:
- Collagen anti-age sheet mask. Til en voksen tørr hud med linjer. Oppstrammende.
- RS2 treatment S.O.S gipsmaske. Til en sensitiv hud og til deg som har rosacea.
- Anti-acne sheet mask. Til en hud med kviser.

Hudanalyse med produktveiledning. Dette er ikke en ansiktsbehandling, men her kartlegger vi huden din nøye med en omfattende hudanalyse. Deretter får du anbefalinger til både produkter og hvilke ansiktsbehandliger som kan passe DIN hud.

MASSASJE
I huden er det millioner av små sensorer. Disse registrerer hver eneste berøring, som de informerer hjernen om og dermed øker utskillelsen av lykkehormoner. Massasje er ikke bare godt for kroppen, den gir også en følelse av trygghet og lindrer stress. Studier viser at det styrker kroppens egen motstandskraft. Du kan velge aroma- eller klassisk massasje. Aromamassasje er for deg som trenger å stresse ned, og øke energien. Klassisk massasje går litt dypere enn aromamassasjen. Her jobber vi med de store muskelgruppene, og løser opp spenninger. En flott gave til deg selv, eller andre.


SHELLAC HYBRID LAKK
Varighet shellac ca.2 uker, som oftes mye lengere på tær. Du kan velge fransk lakk eller helfarget på tær, eller helfarget på hender. Ingen avskallinger, riper og matte overflater! Vi har mange nydelige farger! Også flott til deg som prøver å spare lengde, eller til deg som trenger en forsterkning fordi du har tynne negler som lett brekker. Møt uten neglelakk!


FOTPLEIE
Behandlingen starter med et forfriskende fotbad. Deretter fjerner vi hard hud, klipper negler og steller neglebånd. Fotmassasje ved ledig tid til overs. NB! Vi behandler ikke fot-/og negle-lidelserlidelser/sykdommer. Diabetikere må oppsøke en autorisert fotterapeut. Gi beskjed om du er gravid med det samme du bestiller time.

VIPPER OG BRYN
Vi farger dine vipper og bryn med et naturlig resultat. La oss hjelpe deg med å forme dine bryn i en fasong som kler deg og som gir et løft. Vi bruker en mild voks som gir mindre ubehag enn å nappe brynhår med en pinsett

Vippeløft. Aldri mer vippetang. Les mer her: http://www.ladehud.no/2014/03/nyhet-vippelft.html

HÅRFJERNING MED VOKS
Hårene har ulike vekstfaser som gjør det ideelt å vokse hver 3-6.uke. Hårene vil bli tynnere og lysere ved bruk av voks. Vi vokser ansiktshår, bryn, overleppe, hake, armhuler, armer, bikinilinje, legger og lår. Typiske populære områder vi vokser hos menn er rygg, skuldre, bryst og mage.For priser på alle våre behandlinger, se under fanen "Prisliste".