Behandlinger

ANSIKTSBEHANDLINGER/ HUDPLEIE
Hemmeligheten bak perfekt hud er mer komplisert enn bare ett mirakelprodukt. Selv om det er vanskelig, gjelder det å prøve og feile til man finner sin perfekte rutine. Å kopiere venner og bekjentes produkter gir ingen mening fordi hud er veldig individuelt. 

Det å finne riktige produkter i hudpleiemarkedet kan være vanskelig, la oss hjelpe deg med dette!

Vi tilbyr 7 ulike ansiktsbehandlinger:
- Kjemisk peel ekspress. 3 ulike peel(glycol, mandelsyre og melkesyre)
- Anti age peel fra Elixir
- Anti pigment peel fra Elixir.
- Anti Acne/Anti sensitiv peel fra Elixir.
- Hydra Glow peel med beroligende maske.
- Comfort zone sin plantebaserte klassiske ansiktsbehandling.
- Dyprens med utklemming for hud med kviser og hudormer.
- Hudanalyse med produktveiledning

Kjemiske Peel ekspress/Anti age/Anti pigment/Anti acne peel fra Elixir er våre mest populære klinikkbehandlinger. Behandlingene er effektiv, sikker og gir et raskt resultat. Penslingene inneholder konsentrert syrer i ulike konsentrasjoner. Dette gir en overfladisk peel. Resultatet er glatt, ren, glødende og vakker hud. Best resultat oppnås om man kombinerer penslinger på klinikk med anbefalte hjemmeprodukter. Dokumentert virkning av kliniske studier viser at kjemisk peel fører til hudforbedring. Behandlingen tolereres generelt svært godt, Elixir er utviklet av norske hudleger. Det er viktig å bruke solbeskyttelse om sommeren ved kjemiske peelinger. 

Vi tilbyr 3 ulike kjemisk peelinger ekspress som vi hjelper deg med å finne ut hvilken av de som passer best for din hud:
- Glycolsyre/fruktsyre. Passer spesielt godt til deg med tørr, kombinert, pigmentert, gusten og aldrende hud.
- Mandelsyrepeel passer til deg som har kviser og sensitiv hud.
- Melkesyrepeel passer til alle hudtyper! Også til deg som har hudtilstanden rosacea. Dette er en skikkelig fuktbehandling!

Hydra Glow peel fra Pevonia
Relax, og nyt! Om du føler deg tørr, og mangler glød er denne behandlingen perfekt for deg. Også om du føler deg noe sensitiv. Behandlingen starter med en skånsom melkesyrepeel med hodebunnsmassasje underveis. Deretter legges en beroligende maske. Underveis i masken masserer vi armer og nakke/skuldre. Avslutter med en ansiktsmassasje.

Comfort zone sin plantebaserte ansiktsbehandling 50/60min er for deg som ønsker en klassisk hudpleie med litt luksus og velvære. 
Behandlingen starter med en grundig hudanalyse, for å sikre deg en tilpasset behandling for din hudtype. En dobbel rens, etterfulgt av enzympeeling bestående av ananas og papaya, gjør huden din klar. En dampbehandling benyttes underveis for å åpne porene. Ved behov utfører vi en utklemming og forming av bryn underveis. Deretter en avslappende massasje på skuldre og nakke. Før vi legger en maske får du en trykkpunktsmassasje med konsentrater som virker dypt i huden. Behandlingen avsluttes med pleie-og øyekrem.

Hudanalyse med produktveiledning. Dette er ikke en ansiktsbehandling, men her kartlegger vi huden din nøye med en omfattende hudanalyse. Deretter får du anbefalinger til både produkter og hvilke ansiktsbehandliger som kan passe DIN hud.

MASSASJE
I huden er det millioner av små sensorer. Disse registrerer hver eneste berøring, som de informerer hjernen om og dermed øker utskillelsen av lykkehormoner. Massasje er ikke bare godt for kroppen, den gir også en følelse av trygghet og lindrer stress. Studier viser at det styrker kroppens egen motstandskraft. Du kan velge aroma- eller klassisk massasje. Aromamassasje er for deg som trenger å stresse ned, og øke energien. Klassisk massasje går litt dypere enn aromamassasjen. Her jobber vi med de store muskelgruppene, og løser opp spenninger. En flott gave til deg selv, eller andre.


SHELLAC HYBRID LAKK
Varighet shellac ca.2 uker, som oftes mye lengere på tær. Du kan velge fransk lakk eller helfarget på tær, eller helfarget på hender. Ingen avskallinger, riper og matte overflater! Vi har mange nydelige farger! Også flott til deg som prøver å spare lengde, eller til deg som trenger en forsterkning fordi du har tynne negler som lett brekker. Møt uten neglelakk!


FOTPLEIE
Vi fjerner hard hud, klipper negler og steller neglebånd. Fotmassasje ved ledig tid til overs. NB! Vi behandler ikke fot-/og negle-lidelserlidelser/sykdommer. Diabetikere må oppsøke en autorisert fotterapeut. Gi beskjed om du er gravid med det samme du bestiller time.

VIPPER OG BRYN
Vi farger dine vipper og bryn med et naturlig resultat. La oss hjelpe deg med å forme dine bryn i en fasong som kler deg og som gir et løft. Vi bruker en mild voks som gir mindre ubehag enn å nappe brynhår med en pinsett

Vippeløft. Vår bestselgende behandling! Aldri mer vippetang!  Les mer her: http://www.ladehud.no/2014/03/nyhet-vippelft.html

HÅRFJERNING MED VOKS
Hårene har ulike vekstfaser som gjør det ideelt å vokse hver 3-6.uke. Hårene vil bli tynnere og lysere ved bruk av voks. Vi vokser ansiktshår, bryn, overleppe, hake, armhuler, armer, bikinilinje, legger og lår. Typiske populære områder vi vokser hos menn er rygg, skuldre, bryst og mage.For priser på alle våre behandlinger, se under fanen "Prisliste".