Behandlinger

ANSIKTSBEHANDLINGER/ HUDPLEIE
Hemmeligheten bak perfekt hud er mer komplisert enn bare ett mirakelprodukt. Selv om det er vanskelig, gjelder det å prøve og feile til man finner sin perfekte rutine. Å kopiere venner og bekjentes produkter gir ingen mening fordi hud er veldig individuelt. 

Det å finne riktige produkter i hudpleiemarkedet kan være vanskelig, la oss hjelpe deg med dette!

Vi tilbyr flere ulike ansiktsbehandlinger:
- Kjemisk peel ekspress. 3 ulike peel(glycol, mandelsyre og melkesyre)
- Anti age peel fra Elixir/Elixir Anti Stress Deluxe
- Anti pigment peel fra Elixir/Elixir Anti Stress Deluxe
- Anti Acne sensitiv peel fra Elixir/Elixir Detox me
- Klassisk ansiktsbehandling.
- Dyprens med utklemming for hud med kviser og hudormer.
- Hudanalyse med produktveiledning

Kjemiske Peel ekspress/Anti age/Anti pigment/Anti acne peel fra Elixir er våre mest populære klinikkbehandlinger. Behandlingene er effektiv, sikker og gir et raskt resultat. Penslingene inneholder konsentrert syrer i ulike konsentrasjoner. Dette gir en overfladisk peel. Resultatet er glatt, ren, glødende og vakker hud. Best resultat oppnås om man kombinerer penslinger på klinikk med anbefalte hjemmeprodukter. Dokumentert virkning av kliniske studier viser at kjemisk peel fører til hudforbedring. Behandlingen tolereres generelt svært godt, Elixir er utviklet av norske hudleger. Det er viktig å bruke solbeskyttelse om sommeren ved kjemiske peelinger. Vi har også disse med extra velvære om det ønskes, da blir det Elixir Anti Stress Deluxe og Elixir Detox me.


Klassisk ansiktsbehandling 45min er for deg som ønsker en klassisk hudpleie med litt luksus og velvære. 
Behandlingen starter med en grundig hudanalyse, for å sikre deg en tilpasset behandling for din hudtype. En dobbel rens, etterfulgt av enzympeeling bestående av ananas og papaya, gjør huden din klar. En dampbehandling benyttes underveis for å åpne porene. Ved behov utfører vi en utklemming og forming av bryn underveis. Deretter en avslappende massasje på skuldre og nakke. Før vi legger en maske får du en trykkpunktsmassasje med konsentrater som virker dypt i huden. Behandlingen avsluttes med pleie-og øyekrem.

Hudanalyse med produktveiledning. Dette er ikke en ansiktsbehandling, men her kartlegger vi huden din nøye med en omfattende hudanalyse. Deretter får du anbefalinger til både produkter og hvilke ansiktsbehandliger som kan passe DIN hud.

MASSASJE
I huden er det millioner av små sensorer. Disse registrerer hver eneste berøring, som de informerer hjernen om og dermed øker utskillelsen av lykkehormoner. Massasje er ikke bare godt for kroppen, den gir også en følelse av trygghet og lindrer stress. Studier viser at det styrker kroppens egen motstandskraft. Du kan velge aroma- eller klassisk massasje. Aromamassasje er for deg som trenger å stresse ned, og øke energien. Klassisk massasje går litt dypere enn aromamassasjen. Her jobber vi med de store muskelgruppene, og løser opp spenninger. En flott gave til deg selv, eller andre.


VIPPER OG BRYN
Vi farger dine vipper og bryn med et naturlig resultat. La oss hjelpe deg med å forme dine bryn i en fasong som kler deg og som gir et løft. Vi bruker en mild voks som gir mindre ubehag enn å nappe brynhår med en pinsett

Brynslaminering.
Om du ønsker mer fyldige bryn, er dette perfekt for deg. Lamineringen strekker ut dit eget hår og gjør slik at det ser fyldigere ut jevnt over. Perfekt også for de med veldig strie hår som går litt alle veier, du får da hårene i den retningen du ønsker, og dermed blir lettere å ordne i hverdagen. Anbefales å kjøpe med seg brow soap da brynene ikke står av seg selv, men må settes på plass.

Vippeløft. Vår bestselgende behandling! Aldri mer vippetang!  Les mer her: http://www.ladehud.no/2014/03/nyhet-vippelft.html

Vippeextensions
Her kan du velge både klassisk vippeextensions, mix vipper og volum vipper, alt etter hva du foretrekker og prisen blir deretter. Vippene er av høy kvalitet i fra Scandic Beauty.


HÅRFJERNING MED VOKS
Hårene har ulike vekstfaser som gjør det ideelt å vokse hver 3-6.uke. Hårene vil bli tynnere og lysere ved bruk av voks. Vi vokser brasiliansk, ansiktshår, bryn, overleppe, hake, armhuler, armer, bikinilinje, legger og lår. Typiske populære områder vi vokser hos menn er brasiliansk, rygg, skuldre, bryst og mage. 

KOSMETISK SYKEPLEIER
Vår kosmetisk sykepleier Eva har lang erfaring og tilbyr det meste av medisinske injeksjoner, filler og Dermapen. Hun har også fine pakkepriser, ta kontakt for nærmere informasjon. Du finner henne på vår online booking.For priser på alle våre behandlinger, se under fanen "Prisliste".