lørdag 31. desember 2022

Kampanje på våre NYE Elixir ansiktsbehandlinger!

Nyhet!🎉Få GRATIS C-vitamin serum verdi 700kr og gratis vippefarge eller forming av bryn verdi 300-400kr når du utfører en av disse nye Elixir ansiktsbehandlingene før 14/1-23!

Lade Allé hudklinikk var en av de aller første i Trondheim som startet med Elixir helt tilbake til 2010. Vi elsker Elixir og de fantastiske resultatene det gir! Vi tilbyr fra før Elixir Anti-age peel, Elixir Anti-acne sensitiv og Elixir Anti-pigment. Men våre kunder har etterspurt behandlinger som fortsatt gir gode resultater, men også enda mer velværetid. Vi presenterer derfor Elixir Anti-stress Deluxe og Elixir Detox me.

Elixir Anti-stress Deluxe

Ansiktsbehandlingen starter med en skinbooster som plumper huden med masse antioksidanter som bl.a beskytter huden fra frie radikaler og forurensing. Gir masse fukt og glød.✨ Deretter en peeling som inneholder en cocktail av glycolsyre, melkesyre og malicsyre. Syrene virker hudfornyende og gir en glødende hud. En sublime maske blir så påført, denne masken hjelper til med kollagenproduksjonen og gir et lite løft i huden. Underveis i hele behandlingsforløpet får du en beroligende hodebunnsmassasje, oppmykende massasje på nakke og skuldre, og en ansiktsmassasje som gir en dyp avslapping. 

Passer til de fleste hudtyper, spesielt til deg med tørr, gusten hud og begynnende linjer.


Elixir Detox me

Ansiktsbehandlingen starter med en skinbooster som plumper huden med masse antioksidanter som bl.a beskytter huden fra frie radikaler og forurensing. Deretter påføres en mandelsyre. Mandelsyre eksfolierer porelinningen for talg, og fjerner opphopning av døde hudceller. Den virker betennelsesdempende og er effektiv mot akne og rosacea. Behandlingen inneholder en svært aktiv antioksidant (tiodinsyre 5%) som forebygger fet hud og post-inflammasjoner. Virker antiinflammatorisk og bidrar til reduksjon av rødheter. Gir jevnere hud med mindre porer og færre urenheter. En lett utklemming av hudormer er inkludert om behov. Avsluttes med en beroligende og svalende maske. Underveis i behandlingsforløpet gir vi deg en hodebunnsmassasje, oppmykende massasje på stiv nakke og skuldre, og en ansiktsmassasje som gir en dyp avslapping. 

Passer til deg med kviser, fet hud, rosacea og/eller sensitiv hud. 

Når du bestiller en av disse nye behandlingene før 14/1 vil du få et gratis C-vitamin serum verdi 700kr fra Medicalia. Du vil også få gratis vippefarge eller forming av bryn! Se vår online booking om du finner passende tidspunkt, eller du kan sende oss en mail til ladehudklinikk@gmail.com.

Du finner Lade Allé hudklinikk på LadeTorget, inngang mellom Narvesen og bakeriet. Velkommen til oss på Lade i Trondheim!😍

Trykk her for ONLINE BOOKING