tirsdag 28. mars 2017

Rosacea

Mange har hudsykdommen rosacea uten å vite det. Mange vet heller ikke at vi kan hjelpe! Vi har meget gode produkter og en egnet ansiktsbehandling mot denne lidelsen. Velkommen innom oss for mer informasjon.Hva er rosacea, og hva er symptomene?

Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødhet i huden, særlig kinn, panne, hake og over nesen. Man kan ofte se røde hevelser, og kviselignende utslett. Ubehagelig varmefølelse, stikking og prikking i huden kjennetegnes.Årsaker til rosacea

Man er ikke helt sikker på hvorfor denne hudtilstanden oppstår, men arv og miljøfaktorer kan være årsaken. Spesielt kvinner i alderen 25-50år er utsatt, og om du har lett for å rødme. Om man har hatt rosacea i mange år kan man hos enkelte se tydelige sprengte blodkar ytterst i huden.


Behandling

Det er viktig å behandle både inn-og utsiden om du har rosacea. Prøv deg frem! Behandling kan lindre sykdommens symptomer betraktelig hos enkelte.


Innsiden:

- Unngå krydret mat, alkohol og melkeprodukter.

- Varm mat og drikke kan forverre tilstanden.

- Stress, sinne og forlegenhet kan ofte gjøre tilstanden verre.


Utsiden:

- Beskytt deg mot sol, bruk høy solfaktor. Denne må ikke være for fet.

- Varme bad, badstu, klima (varmt og kaldt) gjør tilstanden verre.

- Bruk skånsomme og riktige hudprodukter, snakk med en av våre hudterapeuter.

- Ikke bruk kortisonkremer.

- Elixir sin mandelsyrepeel behandling er en skånsom ansiktsbehandling til hud med rosacea (fås hos Lade Allé hudklinikk). Du finner den på vår online booking under Elixir Anti acne sensitiv peel. 890kr