mandag 29. august 2016

Kjemisk peel fra Elixir! Tøff mot kviser og aldring, mild mot huden!Hos oss på Lade Allé hudklinikk er du i trygge hender. Vi var en av de aller første hudklinikkene i Trondheim som begynte å jobbe med Elixir Cosmeceuticals populære kjemiske peel behandling og deres produkter i 2010.

Hva er kjemisk peel? Behandlingen er utviklet av to norske hudleger. Dette er vår mest populære behandling. Dette fordi den er effektiv, sikker og gir et raskt resultat. Behandlingen gir en overfladisk peel som virker hudfornyende.

Hvem passer behandlingen til? Behandlingen passer alle hudtyper, og til deg som:

- har en voksen hud.

- ønsker å forebygge aldring.

- sliter med inngrodde hår ved barbering(menn).

- mangler glød.

- har nuppete hud.

- har kviser/acne/hudormer og store porer.

- har tørrhetslinjer og er fuktighetsfattig.

- har pigmenteringer/ujevn hud.

Hvordan virker glykolsyre? Glykolsyre gir en skånsom avskalling av det øverste hudlaget som gir en glattere, renere, stammere og frisk hud. Glykolsyre jevner også ut pigment i huden.

Hvordan foregår behandlingen? Behandlingen utføres av hudterapeut på klinikk. Her pensler vi på glykolsyre på huden. INGEN ubehag, men du kan kjenne lett stikking, kløe o.l. Best resultat oppnås om man kombinerer peelinger på klinikk med Elixir Cosmeceuticals hjemmeprodukter.

Hvordan blir man etter behandlingen? Huden kan se lett “solbrent” ut rett etter behandlingen. Det anbefales å bruke en fuktighetskrem inntil rødheten har gitt seg, og deretter starte opp med Elixirs hjemmeprodukter. OBS! De aller fleste opplever at rødfargen gir seg samme dag.

Hvordan reagerer huden på glykolsyre? Flere kliniske studier har vist at fruktsyrer er en effektiv behandling til hudforbedring. Fine linjer, pigment og ruhet i huden bedres. Vanlig er milde hudreaksjoner som rødhet i huden, tørrhet og let svie. Behandlingen tolereres generelt svært godt. Det er viktig å bruke solbeskyttelse om sommeren.

Gravide og ammende tar behandlingen på egen risiko.

Du er velkommen til å bestille time på vår online booking.