torsdag 2. mai 2019

Skal du gifte deg? Eller er du forlover?

Om du har planer om å gifte deg til sommeren gjelder det som du vet å starte forberedelsene i god tid. Innbydelser, middag, gjester, kjole, bryllupsreise etc., men det gjelder også med hudpleie! Alle ønsker jo å vise seg fra sin vakreste side som brud, dagen vil jo bli dokumentert både på film, bilder og minner, så her er det bare å bruke tiden godt fremover.

Her er Lade Allè hudklinikk sine tips:
Cirka 4-6 mnd før bryllupet, og hver 3-6 uke fram til den store dagen anbefaler vi kjemisk peel behandlinger for få det beste ut av huden din. Gløden kommer tilbake, og make-up legger seg jevnt og fint.

I denne tiden er det også fint å starte med voksing. Legger, lår, bikinilinje/brasiliansk, armhuler og bryn, så slipper du i allefall å tenke på hårveksten i dagene før og etter bryllupet.

De fleste ønsker delikat nøytral lakk på neglene på hender, ta en prøvetime på kjemisk peel noen uker i forveien så du vet at det er riktig for deg, for så å legge det et par dager før den store dagen.

Ca. 1 uke før bryllupet legger du et vippeløft eller vippeextensions og brynsfarge, flott til bryllupsreisen hvis du skal reise til sydligere strøk med sol og strand, føl deg flott også uten make-up!

Ta kontakt med oss for pakkepriser, vi skreddersyr individuelle pakkeløsninger for deg. Tips! Ta med forlover eller brudgom for dobbeltbehandlinger! La det bli en opplevelse for dere begge.

Er du forlover? Behandlinger til alle på utdrikningslaget kan bestilles så alle får en liten smakebit på f.eks 15min på massasje eller ansiktsbehandling. Send oss en forespørsel der du kommer med dine ønsker og antall jenter, så vil vi komme tilbake til deg med et godt pristilbud.

Om du er brud, brudgom eller forlover ønsker vi deg lykke til ,og velkommen til oss! :)