søndag 1. september 2019

Vippeløft!

Vippeløft er en av de mest populære behandlingen på markedet. Lade Allé hudklinikk i Trondheim har drevet med vippeløft siden 2013 og har bred erfaring. Ved vippeløft er det kun dine egne vipper som blir behandlet, og vippeløft gir derfor et mer naturlig resultat enn f.eks vippe-extensions. Vippeløft gir det samme resultatet som om du bruker vippetang, men holder i ca.6-8 uker. Vippeløft må ikke forveksles med vippebøy som er en annen type metode på utføringen.

Vippeløft gir deg et våkent blikk og er perfekt til deg som:
- aldri eller sjeldent bruker mascara, men som likevel ønsker å fremheve øynene dine.
- bruker mascara til daglig, men som ønsker et mer dramatisk uttrykk.
- er lei av å bruke vippetang hver dag.
- har korte eller tynne vipper.
- har strie vipper som peker nedover.

OBS! Det er viktig at du holder vippene tørre 24 timer etter endt behandling, du skal derfor ikke bruke vann/damp eller mascara i denne perioden. Unngå vannfast-og curl mascara, disse mascaraene kan virke uttørkende på vippene. Om du ammer eller gravid kan hårene påvirkes hormonelt og vi kan ikke garantere for et optimalt resultat!

Vår vippeløftpris er 990 kr, prisen INKLUDERER vippefarge på overvippene. Farge og forming av bryn(brynsløft) underveis er 310kr ekstra(ordinær pris 490kr), gi beskjed om du ønsker dette ved bestilling av time. Behandlingstid er ca.60min, vi ber deg vennligst at du kommer uten mascara.

Vi anbefale en næringsrik vippebalsam til vippene i ukene etter vippeløftet som etterbehandling.


Velkommen til oss på Lade Allé hudklinikk i Trondheim! :)