søndag 2. november 2014

Acne produkter

Elixir fører produkter og behandling som er spesielt utviklet for acne/kviser med svært gode resultater. Noen av hjemmeproduktene kan også brukes av deg som bare har et lite problemområde, f.eks rundt munn eller på rygg, og lokalt på enkeltkviser.

Anti-Acne Sensitiv peel med mandelsyre er en svært effektiv hudbehandling for deg med fet hud, acne, store porer og solskadet hud. Behandlingen gjennomføres ved  pensling av huden med en høy styrke med mandelsyre. Mandelsyren vil peele huden mer i dybden, mens tiodinsyren forebygger fet hud og post-inflammasjoner. Vi anbefaler en kur på minimum 6 ganger med 3-4 ukers mellomrom. Prisen er 890kr pr gang.


                                                             ACTICLEAR CLEANSER

Acticlear Cleanser Inneholder både mandel- og PHA syrer.
Rengjører huden, fjerner døde hudceller og åpner porene.
Motvirker overskudd av talg og holder huden matt og ren. Den er også anti-inflammatorisk.
Bør ikke brukes for ofte om man blir fort tørr i huden.
Brukes morgen og kveld.

Husk at det viktigste produktet innen hudpleie er rensen!
ACTICLEAR PADS

Padsene dras over områder med talg og kviser. Jo tidligere i utbruddsfasen, jo bedre. Den åpner talgkjertlene, trekker til seg fett fra kviser/hudormer, og ikke minst virker den betennelsesdempende og demper derfor rødheter. Forebygger nye utbrudd. Alle menn som opplever irritert hud etter barbering kan bruke denne for å forebygge inngrodde hår. Brukes som tolerert.

Denne burde ALLE som får utbrudd av en eller flere kviser ha! Den er virkelig et S.O.S produkt.
ACTICLEAR

En lett dagkrem, som også kan brukes som et serum under en annen dagkrem om man er tørr. Inneholder 15% Azeloglycine som motvirker hudormer, normaliserer hudfargen og reduserer rødhet. Kremen tilfører fuktighet og har naturlig antibakterielle egenskaper. Kan brukes 1-2x pr.dag. Uten parabener og parfyme.

Denne har vi virkelig sett gode resultater av hos kundene våre, verdt å prøve!
Kontakt oss for et skreddersydd hjemmeprogram, disse produktene bør brukes i samråd med hudpleier for å unngå feilbehandling.